Questions? Contact us »
Find your car

Heinz media

The digital Heinz Performance experience
"Please, show me more videos"
The Heinz photogallery

Racing experience

Anthony Kumpen - ``The race director``

Kumpen is een veelvoudig winnaar van de 24 uur van Zolder. Hij won in 2000, 2002, 2003, 2004, 2010 en 2012. Zes eindoverwinningen is een record dat in 2016 door Marc Goossens werd geëvenaard. In 2009 was hij de winnaar van de 24 uur van Spa-Francorchamps met een Corvette C6.R. Hij nam ook vier maal deel aan de 24 uur van Le Mans.

Racing experience

Anthony Kumpen - ``The race director``

Racing zit al jaren in het DNA van Heinz Performance. Zowel bij Anthony als Heinz. Anthony is als professioneel racepiloot en meervoudig kampioen al lang geen onbekende naam meer in de racingwereld. Samen met zijn raceteam PK Carsport staat Anthony in voor de ontwikkelingen binnen Heinz Performance.<br />

Racing experience

Belcar

Ook de Belcar Series hebben voor Anthony Kumpen geen geheimen meer.

Racing experience

24u van Dubai

Hoewel er van deze race nog maar 1 deelname op het palmares staat is het wel meteen de eerste plaats. Eind januari 2021 hebben Bert en Stienes Longin, Peter Guelinckx en Stijn Lowette deelgenomen aan de 2u van Dubai. Onder leiding van race director Anthony Kumpen behaalden ze de eerste plaats.

Racing experience

BMW M2 CS Racing Cup benelux

De BMW M2 CS Racing krijgt nu ook een eigen Benelux-kampioenschap. Vijf raceweekends staan er op het programma, in Spa, Zandvoort en Zolder.In 2021 gaat Stienes Longin samen met Peter Guelinckx deze nieuwe uitdaging aan. Met een BMW M2 CS Racing uit de ateliers van PK Carsport wordt meteen hoog gemikt: het doel is de titel in de BMW M2 CS Racing Cup Benelux. Dit onder leiding Anthony Kumpen.

Heinz Hasselt - Racing